Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Härlig helg!

Publicerad 2023-10-22 21:40:24 i Allmänt,

I fredags blev det lite annorlunda shopping. Vi är ju väldigt nöjda med vår bil men har på sista tiden känt att vi tankar ofta o att den är lite onödigt stor. Vi har pratat om ren elbil men känner inte att vi vill lägga riktigt så mkt på bil just nu. Så då fanns alternativet hybrid där igen. Sist vi provade det så var vi supernöjda med konceptet men hade fått ett riktigt måndagsexemplar. Nu vågade vi ändå ge det en chans och vi slog till på ett bilbyte. 
Så om en vecka så blir det hybrid igen. För övrigt ganska lik den bil vi har. En V60 istället för V90 men ff vit Volvo. 

I lördags var vi ute på trevligheter igen. Den här gången var Helena o Peo med. Vi var i Malmö och tittade på musikalen "E dé här vi kallar kärlek". Fantastiskt svängig och lättsam musikal. Galet duktiga musikalartister! 
Man fick bara fota efter aplådtacket men det blev bra bilder för vi satt väldigt bra! 
(null)

(null)

(null)
Sen åkte vi tillbaka till hem och tog oss in till Ängelholm. Vi åt på restaurang Bryggan. Supermysigt! Givetvis saknade vi Borgstöms som skulle varit med men det kommer fler gånger! 
Idag sov vi länge och tog det lugnt. Ella hade varit på övernattning o sen följde Alicia med henne hem. Vi andra åkte till Tåstarp och fikade hos Tommy. Kia o Jimmy kom dit o vi tog en långpromenad i höstsolen. 
(null)

(null)

(null)
Nu är det bara en vecka kvar till höstlovet o vi håller tummarna för att vi ska hålla alla höstbaciller på avstånd så vi kommer iväg på vår efterlängtade Londonresa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela