Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Vinterdag

Publicerad 2014-12-28 11:43:00 i Allmänt,

Igår kom det liiite snö här i Munka Ljungby. Inte mycket att skryta med som snö sett men oj vad det lyser upp fint!
 
Julafton firade vi hos mina föräldrar med mina syskon med familjer, min morfar och hans särbo Ulla, min moster och mina kusiner Marcus och Viktor. Härligt att vara samlade. Vi saknar givetvis mormor lite extra dagar som julafton, hon är så stor del av mina julminnen, men på något sätt är hon med mig ändå. Det var också första julen utan farfar och det kändes på när vi var hos farmor och önskade God Jul. Han är med mig i sången och musiken varje dag. 
Det blev som vanligt julklappar i mängder! Barnens ögon lös och lyckliga rop hördes när pappret slets av. Vi har börjat med att ha tomten före maten på julafton och det är skönt. Det blir liksom lite mer matro då när den stora spänningen kring den skäggige mannen släppt. 
 
 
 
 
Juldagen bjöd på vackert vinterväder så vi tog en promenad i Tåstarp. Röda korset hade tipspromenad och motionsbingo. Skönt att röra på sig efter all julmat. På kvällen hade vi familjemys med god mat och legobygge. 
 
 
 
 

 
Nu är snart årets längsta helg slut. Den här helgen (inte lillejul-juldagen utan det som kommer efter) brukar jag kalla årets tråkigaste för Erik är iväg från 10-22 varje dag 26-28 och alla andra har familjemys och pustar ut efter julens bestyr. I år har vi haft ganska mycket att göra så det har inte blivit den helg jag befarade. På annandagen jobbade min svägerska så jag och Tomas tog barnen och körde på Drakens lekland. Mycket uppskattat! Sen avlutade jag och barnen med Mc Donalds och filmmys i soffan. 
Igår var Elin och barnen här och E kom och lekte med Isak så det var full rulle! Erik och Johan slutade tidigt och vi kunde äta Lasange allihop. Spontant men trevligt som vanligt! 
Idag blir det bowlingkalas för Isak och jag och Ella ska se om vi kan köra och köpa lite oxfilé till nyår. Ikväll får vi kvällsmat hos mamma och pappa! Det är uppskattat...
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela