Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Livets pussel

Publicerad 2008-09-30 19:59:55 i Allmänt,

Jag har alltid imponerats av människor som har barn hur de hinner.... Nu är jag om möjligt ännu mer imponerad av de som tom har två eller tre barn (eller fler) !

Nu förstår jag vad man menar med livspussel. Mitt pussel är ett sånt där ni vet med ram som man ska lägga bitarna inom. Jag hade ett med Alfons och storkusinerna när jag var liten. Mitt problem är att jag har för många bitar som vill få plats! Isak, jobbet och hemmet=FULLT. Hur lyckas folk få in ett par träningspass/kör/TV osv i detta? Sover ni? På helgen sen njuter man av att ha lite mer tid med Isak,  Erik och  vänner sen vips- måndag igen!

Jag inser såklart att allt handlar om vad man prioriterar och träning har väl alltid hamnat långt ner på den listan. Men då hade man ändå känslan av att det skulle kunna få plats. Men det känner jag inte längre. När Isak väl är i säng och disken bortplockad, leksakerna undanröjda -BAM (som Isak säger) -så sover jag.

Nästa vecka ska jag prioritera in Scrapbookingkväll med tjejerna om här så ska vara disk till taket! JAg lääängtar. Jag missade förra träffen så jag har inte scrappat sen i somras...

Måste boka en tid för klipp och färg- Underbara Camilla har börjat jobba i Ängelholm! Hon har en stol på Volym. Mitt hår är i stort behov av en omgång, men när ska jag få in detta?

Jag vill bara passa på att hissa ett ofta bortglömt litet choklad- Skotte. Det är MUMS! Tryckte in ett på väg hem från affären idag....

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela