Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Stavar fredag med i

Publicerad 2011-09-02 23:03:44 i Allmänt,

Jag jobbar "bara" 80% den här terminen och det gör att jag är ledig på fredagar. Idag var första lediga fredagen för förra veckan var jag på Tåssjö med mina elever. Jag har passat på att klippa mig och kolla in "Väla" som är lite ombyggt. Hjälp vad stort det är, är inte säker på att jag tycker att det är positivt.

Våra barn är inte roliga att ha med sig på shoppingtur. Isak började gnälla redan på parkeringen att det var tråkigt. Sen tjatade han sig till att vi skulle börja i leksaksaffären och det gjorde vi för han lovade att inte gnälla sen. Första affären efter BR började han pipa. Erik påminde om att vi faktiskt kommit överens om att han inte skulle gnälla och att då skulle vi ju inte börjat med BR. Då tittar han lite finurligt upp på Erik och säger "För sent" (ni som sett Dora- tänk Swiper tjuvrävens sätt att säga "för sent"). Ella jagarde vi konstant för till skillnad från sin bror som helst inte går ett steg så vägrar hon att sitta i vagnen.  Det dröjer länge innan vi kör hela familjen till Väla igen- JAG LOVAR! Behöver jag tillägga att det inte blev mycket handlat.

Det enda jag hittade på Väla var ett par ursnygga gummistövlar. Erik idiotförklarade mig nästan och undrade vad jag skull med dem till. Försökte förklara att det är modernt. Då suckade han och sa att stövlar hade man i stallet och om jag inte varit svettig om föttern innan så varsego!

Ikväll har goaste fam B varit hos oss och vi kikar lite på skidsemester. Hade varit såååå mysigt! Håller tummarna för att det blir!

Nu ska jag sova och ladda inför morgondagens 50-års galej!

Natti!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela