Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Lov!

Publicerad 2012-02-20 19:04:10 i Allmänt,

Idag var det ingen vanlig måndag utan första dagen på sportlovet-härligt! Vi har fixat och städat lite här hemma. Eriks pappa kom och drack lite kaffe på fm och på em var vi en sväng till Helsingborg. Vi skulle köpa lastbågar till bilen för att vi ska kunna ha takbox när vi ska åka skidor. Det blir nog inte riktigt så lätt är jag rädd. Vi har ju en kombi och i vanliga fall finns det rails på taket men inte på vår.


Vi tog en tur inom ToysRus för jag hade lovat en liten Alla <3 dag present till Isak. En liten Legogrej och så var hans dag gjord. Jag hittade en kupong från  MQ som gick ut idag så vi tog en snabbtur dit också och jag hittade en toppenfin kofta från Bondelid. Jag har letat efter något sånt jättelänge och minns inte när jag köpte något lite extra till mig själv sist. Så här ser den ut... Visst är den fin???




Nu hoppas jag att lille A kryar på sig så vi kan leka lite på lovet! Imorgon står det klippning och Me and I-träff på schemat. Undrar om jag ska göra ngt annorlunda med håret....

Nu ska jag ta tag i disken för diskmaskinen piper att den är klar i köket.

Ha en skön kväll!
//C

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela