Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Året vi sent kommer att glömma...

Publicerad 2020-04-26 00:01:40 i Allmänt,

Jag inser när jag kikar på min blogg att mina julinlägg hamnat i utkastmappen så här har det varit tomt på inlägg längre än jag trodde. 
Tänk när jag skrev om 2019 så lyckligt ovetande man var om vad 2020 skulle föra med sig. Vi hade just firat jul i vanlig ordning med familjen och planerat in det vi trodde skulle bli sommarens äventyr. Nu handlar allt om ett litet elakt virus som ställt allt på ända. 
(null)

Ella har fyllt tio år! Tänk vad tiden rusar på. Den dagen hade hon längtat efter och vi firade henne ordentligt även om vi fick klara oss utan våra älskade äldre. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Våren har kommit med besked och det är härligt.  Corona har bidragit till att man uppskattar det man har lite extra om man nu ska försöka se något positivt i eländet.

Jag tror aldrig att någon kommer glömma år 2020. För oss som inte är i riskgrupp går det lite upp och ner. Ekonomiskt har vi drabbats eftersom Erik inte har några ljudjobb. Jag har fått vara hemma från jobb i två omgångar. Minsta förkylningssymtom = stanna hemma. 

Skolorna är igång här i Sverige till skillnad från nästan alla andra länder. Skönt för det innebär att vi i vår familj har en relativt normal vardag och det underlättar. 
Sen om folkhälsomyndigheten och regeringen tagit rätt beslut får framtiden utvisa. 

En annan positiv sak är att vi kommit ut lite mer i vår natur. Vi bor ju så fantastiskt fint. Om jag får önska så önskar jag mig fint väder så vi kan fortsätta vara ute och njuta.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela