Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Klipper former...

Publicerad 2010-12-29 20:55:07 i Allmänt,

"Om det är något ni undrar får ni fråga och om jag kan så ska jag svara annars så får ni väl fortsätta undra"
Ungefär så sa en av bönderna i "Bonde söker fru" och jag blev så full i skratt. Tänk om man skulle säga så till eleverna i januari.

Min son har en ny hobby: Att klippa former. Rita en kvadrat mamma så jag kan klippa ut den. Han klipper och klipper och har blivit riktigt duktig på att klippa ut former. Jag blir helt imponerad, jag var tvungen att ta fram kameran. Han är så stolt.




Jag kan inte skratta i kameran mamma för jag måste se vad jag gör!

"Jag tycker mest om att klippa". Jotack jag märker det!

(Lite kul att han har koll på vad formerna heter också. Sånt gillar en skolfröken.)

Lilla madame var svårsomnad ikväll igen och jag tycker så synd om Isak när jag måste springa upp till henne hela tiden. Får hoppas hon tänker sova en stund nu så jag hinner få prinsen i säng. Han somnade när han åkte med sin pappa för att hämta tankbilen på verkstaden så han är pigg som en mört.

Jag tycker det är så trist när Erik är iväg på kvällarna, det är många långa kvällar när det är rep. Nu är det snart premiär och då blir det ju bättre. Då är det bara fredagar och lördagar. (Lördagarna kommer han ju hem vid 7 de flesta gångerna dessutom).

Nu ska jag se om jag kan ta fram lite jobb från den enorma högen jag fick med mig från skolan när jag var där. Vet inte riktigt var jag ska börja bara...

Avslutar med en liten söt anekdot om Isak. HAn sov hos mormor och morfar i natt. (Han ville helst stanna i tre nätter till) I morse satt han och mormor och ritade och klippte. Då pussar han mormor på munnen och säger: -Här sitter vi och pussas!

Kram!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela