Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Idag är det första advent...

Publicerad 2010-11-28 21:54:37 i Allmänt,

Imorse tände vi första ljuset i adventstaken och jag ojjade mig för att vi inte fått riktigt adventsfint. Vi har så gräsligt mycket som ska fixas här hemma så jag har inte fått till den där härliga (inte så roliga kanske) storstädningen som jag brukar försöka få till innan första advent. Vi har lagt krutet på annat här hemma och det är inte fy skam det heller. Både jag och Erik kan bli frusterade för att man inte hinner med så mycket som man vill. Det tar tid med två barn. Som tur är har vi inte samma dagar som det känns så där hopplöst. Idag har det varit min tur och jag har nog inte varit på topp idag. Trots det fick vi gjort mycket som hängt över mig så det blev bra till sist. Ellas rum (eller det som ska bli Ellas rum) har varit en krigszon. Nu har vi iaf börjat röja upp där.

I eftermiddag blev det julskyltning. Varje år undrar jag vad jag egentligen ska där och göra. Idag var det dock lite julstämmning för det snöade! Men vi såg inte en enda tomte på hela tiden. Den här elaka mamman gick inte till tomtegrottan dock. Jag betalar inte dyra slantar för att Isak ska få något skräp, han blir bara besviken. I fjol gick vi dit för de vi gick med hade lovat sina barn. Vi skulle tala om kön och ålder (pojke 2,5) och i paketet låg ovässade rosa blyertspennor... Nej tack! Det tar vi den dagen han frågar efter det!
Sara och Andreas bjöd på supergod adventsfika och sen blev det kvällsmat hos fam M&M.

Har nog kommit fram till att det ska bli en paketkalender till Isak trots allt....

Nu ska jag fixa ett par mackor som mannen ska ha med sig på jobb, titta ut och känna julstämmningen en gång till när jag tittar ut på min snötäckta trädgård sen ska jag krypa ner i sängen och förhoppningsvis drömma trevliga drömmar!

Sov gott!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela