Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Julen 2020

Publicerad 2020-12-26 12:26:34 i Allmänt,

Jul blir det ju alltid, pandemi eller inte. Julen 2020 kommer jag nog aldrig att glömma. 
På julafton träffade vi mina föräldrar och Emma, Davis och Filip en stund. Det är inte varje jul man grillar hamburgare till lunch.
(null)

(null)

(null)

Sen åkte vi hem och såg på Kalle Anka och öppnade julklappar. Barnens klappar installerades och sedan var de ganska uppslukade i det. 
Julmaten blev konstigt, Erik hade då få inte varken smak eller lukt och han är den enda i familjen som verkligen gillar julmat. Men det blev mysigt på sitt sätt. 
En känsla av tomhet fanns det såklart. Ella blev lite deppig för att det inte var som vanligt, som hon sa inga kusiner, ingen tomte och mindre skratt.

Juldagen bjöd på strålande sol och julfirande i Tåstarp. Ute såklart och med korvgrillning. Men det blev fin stämning, vädret hjälpte till lite. Så kom han ändå! Tomten! Så blev det lite mer klappar och sen åkte vi hem lite kalla om tårna men glada! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Imorse hade Eriks smak kommit tillbaka lite så nu blir det till att njuta in i det sista. På måndag ska Erik jobba, trots att det inte riktigt var tänkt så och även jag tar nog en tur till jobb (lämnade ju minst sagt lite hastigt). 
Det är en underbar känsla att få vara frisk och nu hoppas jag att vaccinet som anlänt idag ska fungera och ge en ljusning i detta mörker! 

God fortsättning till er alla!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela