Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Jul i stugan

Publicerad 2007-12-25 18:46:42 i Allmänt,

Jag bara måste erkänna en sak... Jag älskar paket. Jag undrar om jag någonsin kommer att växa i från det. Jag älskar att ge paket och få paket. Fina papper, snören och känslan av spänning.

På lilljulafton tog vi in och klädde vår gran. Jag kände hur stämmningen kom krypande. Det är också något jag älskar med julen - granen. Isak var lyrisk förståss och beundrade trädet som vi släpat in. Dock blev han inte lika förtjust när han upptäckte att det rackarns trädet sticks!
289486-71

Vi följde traditionen att titta på Kalle Anka där vi inte firar resten av julaftonen vilket i år innebar hos mina föräldrar. Glögg och allmän medläsning i replikerna som man kan utantill....

Sedan bar det av till Gånarp där vi började firandet i stallet där Tomas spelade och sjöng julsånger. Stämmninigsfull minsann!
289486-72
Efter maten kom han då äntligen..... TOMTEN! Isak tyckte att det var en rolig prick med ett fint skägg att dra i. Kusinen var först rädd men hjälpte sedan glatt till efter att hon kontaterat att tomten var lik morfar. -Men var är morfar då? frågade hon när tomten sa att han inte var morfar... Hon är makalöst smart den tjejen.
289486-73
Fina klappar hade han med sig tomten och fler blir det när vi firar ikväll hos mina föräldrar. Isak var som väntat mest imponerad av pappret och snörena!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela