Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Sista dagen i juli...

Publicerad 2010-07-31 15:24:49 i Allmänt,

Det är augusti i morgon... Månaden när man brukar börja jobba, och för mig brukar det innebära ett nytt jobb och nya kollegor och saknad efter sina gamla. Men i år får jag lite paus från den känslan. Jag tycker trots mitt gnällinlägg häromdagen att det är mysigt att få chansen att vara hemma med mina goa barn. Tur att man bor där man bor så man slipper börja jobba efter max ett halvår. Men visst saknar jag mitt jobb ibland för jag har ju turen att få jobba med det jag alltid drömt om.Det är lite blandade känslor allra mest för att jag inte vet var jag hamnar härnäst.

Vädret har varit lite höstaktigt ett par dagar. Jag skäms nästan men jag tycker att det är ganska skönt med lite paus. Jag blir lite stressad av det fina vädret när jag inte kan utnyttja det. Bebisar och stranden hör inte riktigt ihop.

Jag längtar till nästa lördag för då är det Kick off med Me and I, jag ska ju börja sälja kläder igen! Det ska bli så kul. Hoppas att höstens kollektion är lika fin som deras kollektioner varit tidigare varit!

Nu är Erik klar med trädäcket! (Det ska kläs på framsidan och så ska det bli ett staketockså)

Nu ska jag gå ner i tvättstugan och fixa lite. Ikväll blir det besök hos fam B och det ser vi fram emot hela familjen! 

Här kommer ett par bilder för er som tycker det är kul!








Ha en fortsatt skön helg!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela