Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Min julklapp...

Publicerad 2015-01-03 17:50:45 i Allmänt,

Igår köpte jag julklapp till mig själv. Man kan säga att den är från mina föräldrar för vi fick en  slant i julklapp. Jag har länge funderat på att skaffa mig en systemkamera och lära mig mer om att fotografera. Jag tar ju som de flesta vet massor av foto och jag har haft en bra kompaktkamera som slutade fungera i somras. Med Iphonens kamera klarar  man ganska många fototillfällen och den har jag ju alltid med mig så nu när jag skulle köpa ny kamera blev det en systemkamera. Jag  får väl se om jag reder ut det. Jag har inte hunnit leka så mkt med den för det är inte så inspirerande att fota inomhus i december på tja ingenting... 
 
Ella och Kajsa gick ut och lekte så då for jag ut... Tyvärr var det redan lite mörkt ute så det blev bilder med blixt.. Isak fotade mig när jag låg i  soffan och det blev ju lite kul.
 
 
 
 
 
Vi får väl se om det blir en hobby det här... 
 
Idag har jag varit på MQ och reashoppat, så nu är jag klädd på jobbet ett tag till. Det är roligt att handla när det är 50% på massor av fina kläder. Jag lyckades hitta tre (!) stickade tröjor en t-shirt och en vit skjorta. 
 
Nu är Erik på revy, Isak har precis kommit hem från Elias och Ella leker fortfarande med grannen. 
Jag funderar på vad 2015 har att erbjuda. Jag ger ju som bekant sällan nyårslöften men i år har jag lovat mig själv att jag ska försöka bli lite bättre på att säga nej. Jag älskar att vara med och fixa med allt men jag måste lära mig att prioritera... Jag har varit så stressad i december och det är inte bra.
Vi har väldigt lite inplanerat så här långt och det gör ju saken lite mer spännande... Jag vet ju redan nu att jag ska få åka på mässa i Stockholm med 50 kollegor från kommunen i april. Jag vet också att jag ska ha en ny etta i höst och det ska bli spännande, men först ska jag njuta av mina goa treor en sista termin. 
 
Jag är så tacksam över min familj och mina vänner jag önskar att 2015 blir ett friskt och roligt år! 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela