Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Om raketer och halsfluss

Publicerad 2008-12-30 22:45:51 i Allmänt,

Erik började för ett par dagar sedan klaga över halsont. Han trodde först att han fått en förkylningsblåsa i halsen men igår hade han så himla ont och kände sig febrig så han sjukskrev sig från sitt jobb. I morse var det ännu värre och jag undrade om han kanske fått halsfluss för det lät som det när han beskrev symptomen. Sagt och gjort iväg till läkaren som konstaterade halsfluss. Han fick en dunderkur av pencilin och blev lovad att han skulle bli bättre till premiären i morgon. Hoppas han redan mår bättre. Får se när han kommer hem. Det var genrep för revyn i kväll och någon annan ljudtekniker finns inte som kan skruva ljudet så han fick åka febrig.

Till mitt andra ämne: Raketer
Jag undrar för det första om jag drömt när jag hörde att det är förbjudet att skjuta raketer inom tätbebyggt område förutom på nyårsnatten. Det måste jag gjort för det smäller hela tiden och överallt.

Sedan undrar jag hur föräldrar tänker när de låter sina småkillar skjuta raketer. Jag vet inte hur många i 12-14 års åldern jag hört prata om vilka raketer de köpt. Såg dessutom en pojke komma med en rakettårta i en påse som han stolt visade sina kompisar. Förklara för mig hur dessa föräldrar tänker. Jag kanske är en riktig moralkärring men jag blir nervös när jag tänker på att Isak om några år kanske utan min vetska har kompisar som "leker" med raketer.

Nog av svamel från mig. Bara en dag kvar på 2008....

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela