Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Ny leksak

Publicerad 2012-11-04 11:27:24 i Allmänt,

Jag fick ingen 30-års present av min man av olika anledningar. Han har fått pikar för detta från olika håll men igår så... Erik har länge pratat om att köpa en Ipad eftersom han behöver den i jobbet som ljudtekniker. Så igår skulle han åka och handla och då undrade han om jag ville ha en i försenad 30-års present. Hmmmm svårt beslut-eller inte. Jag har faktiskt önskat mig en "padda"! Så en kombinerad 30,31 års present och julklapp blev det. Jag vet inte vem som är gladast jag eller barnen :) Hann inte mer än vakna förrän lilla madame säger. -Jag bill inte spela mammas tefon jag bill spela paddan. 
 
Ella bill och bill inte väldigt mycket just nu och skriker ilsket JAG KAAAN! om man försöker hjälpa henne. Treårstrots på G? Söt som socker är hom och det är svårt att bli arg på henne men ibland så undrar jag hur hon blir som tonåring. Jag erkänner att det troligen är mestadels mitt fel att hon är ett litet klädmonster-men ibland kan man bli lite trött. Helst ska det vara lila och möjligen rosa. Man kan lura henne till annat om man sätter ordet prinsessa framför. Ska du ha den här prinsessklänningen/skorna/byxorna. 
 
Isak är så stor och förnuftig. Min lille proffessor.Han säger sååå roliga grejer. Just nu är han väldigt intresserad av det där med hur barn blir till. Fam E har fått en liten prins och han skapade ytterligare funderingar. Hur kommer egentligen fröet in i mamman? Han godtar inga enkla förklaringar kan jag lova. 
 
Slutar med lite bilder på mina underbara solstrålar... De lyser upp när det blir sorgligt och tungt. 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela