Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Inte riktigt som jag tänkt mig...

Publicerad 2014-09-27 10:43:00 i Allmänt,

Den här helgen är det återträff för ungdomskören Alive som jag var med i från att jag började i 7:an tills att den upplöstes 2003. Kören där jag lärde känna några av mina finaste vänner och även min älskade man. Jag såg fram emot det och eftersom Erik repar krogshow hela helgen hade vi styrt upp med barnvakt till barnen. 
I går kväll märkte vi att Ella inte var ok. Hon ville inte äta och kändes febrig. Senare så kräktes hon och jag såg hur helgen gick upp i rök... Jag hoppas att ni som är på plats får en underbar helg med många skratt och fina minnen. 
 
Förutom att jag givetvis känner mig besviken men det är inte fel med en mysdag hemma. Vi skrotar runt i myskläder och jag försöker fixa lite. Har tre garderober som behöver rensas så det får väl bli dagens projekt. Sen är planen att beställa lite foto på papperskopior. Lägger in några av skolfotona som jag blev riktigt nöjd med! Har köpt de så man kan framkalla själv. 


 
 









 När jag ser bilderna kan jag inte låta bli att önska att min mormor fått vara här och se mina underbara ungar och deras fina kusiner. Hon hade njutit så av alla deras upptåg! Igår var jag och Sara på kyrkogården hos mormor för det var hennes födelsedag, som jag saknar henne!
 
Önskar er alla en underbar helg!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela