Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Välkommen 2019

Publicerad 2019-01-01 23:36:26 i Allmänt,


Ännu ett år att summera...
2018 var året med sommaren som kom tidigt och sen aldrig ville ta slut, underbart på många sätt även om djur och natur påverkades.

Sommaren kom redan i Maj när vi var och besökte mamma och pappas lägenhet i Spanien. Redan då var det varmare i Sverige än i södra Europa. 

(null)

Midsommar firade vi hemma hos Peo o Helena med deras killar och Fam. B. Just den dagen var vädret lite ostadigt men det höll sig ok så vi kunde sitta ute i tält hela kvällen.
(null)


Vi var på långsemester i Österrike/Kroatien/Italien. Underbara veckor som vi kommer att minnas länge. 
(null)
(null)
Nya plaster nya vänner...

2018 var också året när Erik blev varslad och uppsagd eftersom hela fabriken skulle flytta. Han fick nytt jobb och familjen har så sakta vant sig vid en ny vardag... 

Ella har börjat spela trummor. Varje tisdag studsar hon ur sängen för tisdagar betyder både lektion och orkester. 
(null)

Jag släppte mina stora treor och tog emot en ny grupp med fina ettor. Härliga kollegor och glada barn har gjort mitt jobb år härligt!

Isak tränar parkour och om han får välja skulle ha gärna sitta resterande fritid framför nya favoritspelet Fortnite. Stor har han blivit hans jultröja passar mig... (null)

Julen firades först i Gånarp och sedan i Ängelholm.

Nyår firade vi med Martinssons som vi brukar och i år gjorde även Fam. Trybom oss sällskap.
(null)

Om man tittar på året som gått utanför Svenssons så har det varit ett lite rörigt år. Sverige har ännu ingen regering efter valet, klimatet är en stor fråga och utmaning för människor på hel jorden och jag skräms ibland över de män som har mest makt i  år värld.


Om man summerar vårt 2018 har varit ett fint år och jag är glad och tacksam. Mestadels av året har varit bra och vi har fått vara friska. 
Som traditionen bjuder så skriver jag några "årets"

Årets nykomling blir barnens kusinbarn Astrid som föddes i September.
Årets bok: Som vanligt en svår kategori men jag gillar Ewa Klingbergs böcker Manglade dukar och vikta servetter ochLånat silver och krossat glas. Även böckerna om Strandcafeet är mysiga... (null)

Årets Tv-serie: Vår tid är nu. Fantastiskt bra. 
Årets bästa: Sommaren... 
Årets överraskning: Att vi fick en vit jul. Lite snö är snö i Skåne!

Nu blickar vi framåt på det nya året 2019 man kan bara önska att även det blir ett roligt och bra år där vi får må bra och trivas. 

 Gott nytt år!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela