Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Mattokan

Publicerad 2013-12-31 14:59:47 i Allmänt,

Jag är tokig i god mat. Så är det bara! Ni kan ju gissa om nyårsafton är en av mina favoritkvällar på året... Det är ju goda matens dag! 

Tyvärr blir vi en lite mindre skara än planerat i år pga av alla tråkiga sjukor, men vi är glada att fam E vågar träffa oss! Vi har firat nyår tillsammans så länge jag minns. Först bara vi fyra sen i olika konstellationer och nu med barnen! Får försöka reda ut hur många år vi firat tillsammans ikväll för jag är faktiskt osäker! Jag brukar minnas saker med hjälp av foton för jag är en sån som ofta har kameran i högsta hugg men nyårskort har jag mycket få. 

Ikväll är det jag som fixat för och efterrätt, lite modig har jag varit o testat två nya recept (som jag smakat men aldrig lagat). Till förrätt blir det laxbakelse med avokado och äpple och till efterrätt Nutella-semifreddo. Vi får väl se om det blir godkänt! 

Nu ska jag snart börja på min tillbakablick på året som gått. Blir nog inte klart förrän imorgon för jag övar på att vara 4-barns mamma ( nä det kommer aldrig ske!) och snart vaknar nog lille minstingen som varit väldigt lättpassad hittills! 

Önskar er som läser ( några få, men trogna om man tror statistiken) ett riktigt bra slut på 2013 och ett GOTT NYTT ÅR! 
Mina tankar går speciellt till en familj som jag vet har det väldigt jobbigt just nu, mina varmaste tankar och styrkekramar till er! 

//Carro

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela