Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Vardag igen

Publicerad 2014-08-31 22:57:47 i Allmänt,

Nu är vi tillbaka i rutinerna och dagarna flyger iväg i en farlig fart. Jobb och skola varvas med måsten och roligheter. Hösten kom snabbt och den underbara sommaren känns långt borta.

 Trots att det är mycket så trivs jag. Mitt jobb är roligt och stimulerande. Det är roligt att jobba ihop med M som egentligen är nybliven pensionär men som hoppat in i väntan på min nya kollega. 

Isak har börjat i ettan och verkar trivas jättebra. Han är lik sin mamma även där och tycker om skolan. Ella tycker att hon också kunde få börja i skolan. Hon har verkligen blivit stor. Jag tvingas inse att vi inte har några småbarn hemma längre. Visst är hon stundtals liten, men det är en klok tjej vi har. 
Vi har för att underlätta vardagen provat Linas matkasse. Isak är inte överförtjust i nymodigheterna och en dag när vi åt kassler så sa han: Jag äter inte detta för jag är faktiskt muslim. Va??? Ja vi äter inte griskött... Hmm var fick han detta ifrån? 
Nu ska jag försöka komma i säng så jag orkar med en ny fullspäckad vecka som innehåller föräldramöte, fotografering, dinosaurier och subtraktion!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela