Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Helg....

Publicerad 2008-11-24 21:12:36 i Allmänt,

...såååå skönt det var!
När jag jobbade i fredags  hjälpte Isak Erik att byta till vinterhjul på den lille bilen. Han älskar när han får vara med. Erik fotade med mobilen.  

Visst är jag duktig!!!! Pappa har tur som har en sån hjälpreda...

 Erik var på ovanvåningen hela lördagen och jag och Isak roade oss själva. Vi var ute en stund i vinterkylan, synd att det blåste bara. På kvällen var vi hos fam. Elofsson och åt pizza. Supertrevligt. Alltid kul att ses!

I går var vi på Gekås och shoppade tillsammans med en hel bunt andra galningar. Det är ju het otroligt med folk där är! Skulle vilja äga en liten del av det stället! Tänk med pengar det rullar där. Vi shoppade mest julklappar. Det blev lite grann. Men de svåraste återstår ju att handla till. SUCK! Önskar att jag hade lite fantasi när det gäller klappar.

Nu tänker jag göra en rix-morgonzoo och hissa och dissa:

Jag dissar tidningen Amelias radio reklam. (För er som inte hört den är det en dam som står och stönar och skriker sedan kommer det in en röst som säger - Amelia din orgasm i vardagen) WHAT?!? MAn undrar vad det är för tidning. Sist jag läste Amelia var det en vanlig tidning med en lite mognare målgrupp, men nu kan man undra om det blivit en porrblaska. Nej tack! Jag blir inte sugen på att köpa Amelia-tvärtom.

Vad jag ska hissa är kanske inte så oväntat.... Advent! Underbart med alla ljus, glöggen och man får lyssna på julmusik! Nu är det snart dags att sätta upp mina stjärnor i förstret. Det blir så mysigt sken i rummet... (Jag väljer att skjuta upp julklappshysterin en vecka till!)

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att Isak inte hostar så mycket i natt och att han inte blir sämre så han måste vara hemma i morgon. Jag har som vanligt massor på jobbet.... Dessutom vill jag ju att min lille plutt ska må bra det är ju viktigare än jobbet-självklart. Jag hatar när han mår dåligt. Det är så jobbigt!

Tillsist måste jag bara skriva att Isak inte längre kallar traktor för tratra utan i morse sa han plötsligt trato eller nåt sånt- Viktigt va?

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela