Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Längtar efter vårvärme!

Publicerad 2021-03-14 13:49:04 i Allmänt, Tonårsföräldrar,

En ganska innehållslös helg börjar gå mot sitt slut. Vädret är lite bättre idag och en liten solglimt fick vi allt. Jag längtar så efter att det ska bli grönt och vackert och att jag ska kunna sitta i solen och dricka mitt kaffe. Att få plocka fram mina vår och sommarkläder. Men det är nära nu... Snart!

Jag och Erik börjar sakta inse att vi är tonårsföräldrar. Vi pratade lite sommarplaner igår och konstaterar att även OM det skulle vara genomförbart att resa till Kroatien/Italien i sommar är inte vår tonåring så pepp på det. Han tycker att det är länge att vara borta från sina kompisar och begreppet FOMO får en helt ny innebörd. Vi har en snäll son och han följer givetvis med oss men vi funderar ändå på om det börjar bli ohållbart att tro att vi kommer komma iväg på fler långresor med husvagn på några år. Jag tycker inte att det är barnen som bestämmer men om vi ska resa ska det vara något som alla har glädje av. 
Frågan som diskuteras är ska vi sälja vår nya husvagn igen? Ska vi ta en sista tur om det går? Alternativen är ju många man kan ju köra bil och bo på hotell/hyra något osv. 

Om vi säljer husvagnen kommer det nog bli poolbygge här hemma. Vi köpte ju så vi kan värma upp vår pool förra året men visst hade det varit fint med en nergrävd.  
Vi får väl se vad som händer! 
Ha en fin söndag!

(null)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela