Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Nytt år nya möjligheter

Publicerad 2018-01-01 20:02:40 i Allmänt,

Då var 2017 slut och det blev ju inte ett bloggår precis. 

Idag har vi haft en riktigt skön dag med soffhäng. Största ansträngningen var att gå och hämta bilen och det var riktigt skönt trots det trista vädret.

2017 var året då vi tog steget och vågade oss på att köra med husvagnen till Italien. Ett roligt äventyr som gav mersmak. Vi filar redan på sommarens trip.

Vi hann också med en kryssning till. Jag blev sjösjuk men annars var det en underbar runda med MS Poesia. Kryssning blir det nog tyvärr ingen 2018.


Hemma i Sverige var sommaren regnig och kall. Så man kan säga att vi valde rätt sommar att åka till Italien. På nyhetsmorgon sa de i morse att det var den kallaste max tempen på sommaren sedan 1800-talet.


Jag har under 2017 blivit mycket mer klimatintresserad men det innebär också en viss oro. Jag önskar att vi kan sprida den kunskap vi trots allt har i Sverige men också att vi lever som vi lär. 
Vårt bidrag till miljön är förutom att vi sopsorterar flitigt är att vi köpt en hybridbil. Jag kör till och från jobbet på el!

2017 var året då vi lämnade förskolan helt bakom oss och blev även mellanstadieföräldrar. Ella började 1:an och Isak i 4:an. 10 och 7 år- helt otroligt jag son fortfarande är 25!

Får väl försöka mig på en ”årets” lista:

Årets vackraste resmål: I god konkurrens av Venedig och Dubrovnik så blir årets vackraste ön Mykonos. Dit skulle jag gärna åka igen och då stanna mer än en dag. 

Årets pryl: Jag har blivit med Apple Watch och den är jag glad för!

Årets bok: Den jag först tänker på är ”Sonjas sista vilja”. 


Årets bad: Havet i Italien, 29 grader är en fin badtemperatur. 

Årets app: Readly är riktigt trevlig app jag gillar att frossa i tidningar! 

Bloggen har i år fyllt 10 år så jag måste ju lägga in en av de första bilderna som jag la upp... 


Nu vill jag önska er ett riktigt härligt 2018!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela