Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Lördag-härligt!

Publicerad 2010-02-27 15:36:40 i Allmänt,

Igår var en tung dag, fy för den lede så ont jag hade i hela kroppen... Var hyfsat trött på min tunga kropp innan men värken efter min lilla kasebana gjorde det knappast bättre ;)

Idag mår jag mycket bättre, bara min blå/svart/lila rumpa vittnar om min färd. Isak fick teaterbiljetter i julklapp så idag har skrutten varit på sin första teaterföreställning. "Karlsson på taket". Det var riktigt roligt och Isak skrattade gott. Jag var lite osäker på om han skulle tycka om det men det gjorde han verkligen! Kul, kul....

Ikväll ska vi till fam. Elofsson och det ser vi fram emot hela familjen. Isak har tjatat HELA dagen, ska vi till Algot nu? Nu? NU? NUUUU?

Igår sprang han och lekte tåg. Tuuut, tuuut här kommer tåget. Runt runt och grejade en bra stund. Rätt som det var kom han springande ut i köket till mig. Tuuuut, detta lilla tåget har bajsat-tuuut-du måste byta på tåget....
*Skratt* Ibland är han för rolig.

Jag undrar så vem det är som bor i min mage... Längtar nu så jag blir galen! Bara en ledig dag till nu sen är det jobb för hela slanten igen.... Bara fyra veckor kvar till påsklovet sen ska jag oavsett inte jobba mer innan det är dags. Vi får väl se om den lill* tittar ut innan dess, man vet ju faktisk inte. Jag och Erik och Isak pratade namn igår. Vi börjar enas om några alternativ nu så det känns bra.

Nu ska jag scrappa ett kort till min nya kusin!

Ha en härlig lördag!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela