Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Hur börjar man?

Publicerad 2011-10-21 17:56:56 i Allmänt,

När man inte gjort ett inlägg på hur länge som helst blir det plötsligt lite motigt. Att försöka göra ngn sammanställning av luckan är inte rimligt så jag tar vid där jag är nu ;)

Fredag idag som jag stavar med i den här terminen. Jag och barnen har myst hela dagen. Vi har målat, byggt lego och tittat lite på barnkanalen. Nu väntar vi hem pappan som bara var hemma en snabbis innan han körde till C för att bli snygg i håret. Han ska bli fotad till revyprogrammet imorgon så det var lite akut... (Ni vill inte veta hur jag ser ut i håret för det är en bedrövelse)

Ella har börjat prata lite. Varje dag kommer det nya ord. Hon pekar på allt och vill att man ska säga vad det är så hon kan härma. Språkutveckling är häftigt tycker jag. Isak pratar ju så man får sår i öronen och han pratar ju helt rent nu. En dag sa han: - Mamma om man tittar för mycket på tv blir huvudet kvadratiskt.

Bara en vecka kvar sen är det höstlov. Vi har kompdagar i år så lärarna på skolan är också lediga. Synd bara att jag har x antal skriftligaomdömen som jag måste skriva in i Fronter. Jag hinner aldrig med allt. Skulle kunna flytta med mig sängen till jobbet vissa veckor. Ska ha mina samtal efter lovet. Hade egentligen tänkt vara klar innan men det blev inte så i år.

Nu ska jag gå och starta ugnen så att det blir middag när Erik kommer hem.

Hej svejs!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela