Carolinas blogg

Fru Svensson bloggar...

Vilken härlig dag!

Publicerad 2020-07-23 10:47:02 i Allmänt, Semester,

I förrgår var vi i Varbergs fästing med Fam Gullberg/Jönsson. Jag älskar ju historia och mina barn verkar ha ärvt det intresset. Vi gick på deras dramatiserade visning "Det blåser från norr" och den var verkligen trevlig. Kan varmt rekommenderas. Duktiga skådespelare och ett bra sätt att ta till sig historia. Jag och Helena önskar att vi kunde ta in den tanken i skolan. Att göra det mer levande. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Bloggen slänger in korten lite som den själv vill men det får vi stå ut med... (Nu är det nog inte så många som läser den här bloggen numera utan den har mer ett värde för oss framöver)

På vägen hem tog vi mat från Laxbutiken i Falkenberg. Alltså det är så gott!
(null)

(null)

Det i kombination med fantastiskt trevligt sällskap gjorde denna dag till en av sommarens höjdpunkter.

Coronaviruset är nu på lägsta nivåer sedan utbrottet och jag hoppas att det ska få vara så ett tag. (Tror dock tyvärr att vi får en ny topp i höst tyvärr) Det är märkligt och ibland verkar det som att folk tror det är över men i USA och i flera andra delar av världen är det katastrofläge. När det var som värst i Sverige var känslan surrealistiskt. Det kändes som att man var med i en dålig film. 
Nu märker man det mest på att folk håller avstånd. Undrar om vi någonsin kommer att gå tillbaka till som allt var. Kanske har vi fått en tankeställare men jag tror att människan är egoistisk och jag tror att om ett par år flyger vi kors och tvärs igen. Ja jag är en av de som längtar ut i världen- guilty!

I natt ha barnen sovit hos mina kusiner och nu börjar det kännas lite tomt i huset. Ikväll blir det grillat och vin med grannarna. 

Ha en fin dag!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela